Your friends are fundraising. Don't miss out, opt in.

We did it!

Lavinia C. raised £130 from 4 supporters

or

Start your own crowdfunding page

Closed 08/06/2018

0%
£130
raised of £500 target by 4 supporters

  Weʼve raised £130 to Strâng 500 de lire să scriu "Culegere de povestiri despre viața angajatului român fără pile la statul român sub regimul PSD"

  London, UK
  Funded on Friday, 8th June 2018

  Don't have time to donate right now?

  Story

  Dragii mei,

  M-am apucat de scris o carte de povestioare despre viața mea de tânără licențiață, muncitoare, isteață și fără pile, angajată a statului român, atât în Craiova cât și în București. Nu o să fac dezvăluiri încendiare și nu o să bag pe nimeni la pușcărie. Nici măcar despre amantlâcuri n-o să vorbesc, că futaiurile clandestine chiar sunt ultima problemă a României.

  În carte o să mă cheme Suzi, nume predestinat de curvă, (un stereotip, știu, iertați-mă, Suzane de pretutindeni, vă implor!) deși nu m-am culcat cu nimeni pentru posturi și șpăgi înalte. Dar de multe ori, de prea multe ori, am simțit că mă prostituez moral doar ca să plătesc o rată la bancă.

  Azi locuiesc în Londra și nu îmi mai este teamă că ma va lăsa PSD fără serviciu. Rată la bancă nu mai am pentru că am vândut apartamentul. Nu mă voi mai întoarce niciodată în țara mea.

  Cartea va fi publicată pe Amazon și va fi gratuită. Vă cer donații pentru că am nevoie de timp să scriu, și ca să am timp trebuie să nu mă duc la muncă, evident. Dacă nu mă duc la muncă, nu am bani de chirie. Deci vouă vă cer bani de chirie, ca să pot sta acasă să scriu până scot toată otrava din mine. Apoi voi vă delectați cu povestirile și eu mă reîntorc în câmpul muncii, mai ușoară cu vreo sută de pagini de venin la adresa stăpânirii.

  Înainte să donați, mergeți pe blogul meu să vedeți dacă scriu pe placul vostru, că așa vor fi scrise și povestioarele, în același stil. Emailuri primesc la lavinika@gmail.com.

  Cu mulțumiri pentru atenție,

  Lavinia

  Updates

  0

  Lavinia C.

  Updates appear here

   4 years ago

   Lavinia C. started crowdfunding

   Leave a message of support

   Page last updated on: 2/9/2018 08.24

   Supporters

   4

   • Alina Tran

    Alina Tran

    Feb 9, 2018

    mult succes!

    £100.00

   • Chiper Cristian

    Chiper Cristian

    Feb 8, 2018

    Spor la scris! Iti urez succes din tot sufletul!

    £10.00

   • Andra S.

    Andra S.

    Feb 8, 2018

    Yuhuuu! Spor la scris!

   • AncaBianca

    AncaBianca

    Feb 8, 2018

    You go girl ! Hope to meet you one day and give you a hug . Deasemenea .. ma oftic maxim cand te aud cu depresiile , inca cred ca tre sa ai timp si sa iti permiți sa poti avea depresii in lumea asta

    £10.00

   What is crowdfunding?

   Crowdfunding is a new type of fundraising where you can raise funds for your own personal cause, even if you're not a registered nonprofit.

   The page owner is responsible for the distribution of funds raised.

   Great people make things happen

   Do you know anyone in need or maybe want to help a local community cause?

   Create you own page and donʼt let that cause go unfunded!

   About Crowdfunding
   About the fundraiser
   Lavinia C.

   Lavinia C.

   London, UK

   Sunt Lavinia, am 37 de ani, am absolvit Litere și am trăit în România până când nu am mai putut. În 2013 m-am mutat în Londra. Am fost chelneriță, dădacă și liberă să îmi deschid aripile. Acum sunt interpret, scriu cărți și nu am grija zilei de mâine.

   Report this Page