0

%

£130raised of £500 target by 4 supporters

Weʼre raising £500 to Strâng 500 de lire să scriu "Culegere de povestiri despre viața angajatului român fără pile la statul român sub regimul PSD"

London, UK
17 days to go

What is crowdfunding?

Crowdfunding is a new type of fundraising where you can raise funds for your own personal cause, even if you're not a registered charity.

The page owner is responsible for the distribution of funds raised.

Story

Dragii mei,

M-am apucat de scris o carte de povestioare despre viața mea de tânără licențiață, muncitoare, isteață și fără pile, angajată a statului român, atât în Craiova cât și în București. Nu o să fac dezvăluiri încendiare și nu o să bag pe nimeni la pușcărie. Nici măcar despre amantlâcuri n-o să vorbesc, că futaiurile clandestine chiar sunt ultima problemă a României.

În carte o să mă cheme Suzi, nume predestinat de curvă, (un stereotip, știu, iertați-mă, Suzane de pretutindeni, vă implor!) deși nu m-am culcat cu nimeni pentru posturi și șpăgi înalte. Dar de multe ori, de prea multe ori, am simțit că mă prostituez moral doar ca să plătesc o rată la bancă.

Azi locuiesc în Londra și nu îmi mai este teamă că ma va lăsa PSD fără serviciu. Rată la bancă nu mai am pentru că am vândut apartamentul. Nu mă voi mai întoarce niciodată în țara mea.

Cartea va fi publicată pe Amazon și va fi gratuită. Vă cer donații pentru că am nevoie de timp să scriu, și ca să am timp trebuie să nu mă duc la muncă, evident. Dacă nu mă duc la muncă, nu am bani de chirie. Deci vouă vă cer bani de chirie, ca să pot sta acasă să scriu până scot toată otrava din mine. Apoi voi vă delectați cu povestirile și eu mă reîntorc în câmpul muncii, mai ușoară cu vreo sută de pagini de venin la adresa stăpânirii.

Înainte să donați, mergeți pe blogul meu să vedeți dacă scriu pe placul vostru, că așa vor fi scrise și povestioarele, în același stil. Emailuri primesc la lavinika@gmail.com.

Cu mulțumiri pentru atenție,

Lavinia

Share this story

Updates

0

Lavinia C.

Updates appear here

  3 months ago

  Lavinia C. started crowdfunding

  Leave a message of support

  Page last updated on: 2/9/2018 8:24 AM

  Supporters

  4

  • Alina Tran

   Alina Tran

   Feb 9, 2018

   mult succes!

   £100.00

  • Chiper Cristian

   Chiper Cristian

   Feb 8, 2018

   Spor la scris! Iti urez succes din tot sufletul!

   £10.00

  • Andra S.

   Andra S.

   Feb 8, 2018

   Yuhuuu! Spor la scris!

  • AncaBianca

   AncaBianca

   Feb 8, 2018

   You go girl ! Hope to meet you one day and give you a hug . Deasemenea .. ma oftic maxim cand te aud cu depresiile , inca cred ca tre sa ai timp si sa iti permiți sa poti avea depresii in lumea asta

   £10.00

  About the fundraiser
  Lavinia C.

  Lavinia C.

  London, UK

  Sunt Lavinia, am 37 de ani, am absolvit Litere și am trăit în România până când nu am mai putut. În 2013 m-am mutat în Londra. Am fost chelneriță, dădacă și liberă să îmi deschid aripile. Acum sunt interpret, scriu cărți și nu am grija zilei de mâine.

  Report this Page

  * JustGiving crowdfunders pay a small fee for our service. Find out how much it is and what we do for it.

  Donate