Your friends are fundraising. Don't miss out, opt in.

Page closed

This page is now closed. Take a look at other inspiring pages on JustGiving

Closed 28/01/2022

0%
£0
raised of £500 target by 0 supporters

  Weʼve raised £0 to Harcolunk az emberek elhízása ellen a helyi szervezetekkel.

  Closed on Friday, 28th January 2022

  Don't have time to donate right now?

  Story

  A helyi karitatív szervezettel együtt harcolunk az elhízás ellen, mely napjainkban a legnagyobb mértékben veszélyezteti az emberek egészségét. A túlsúly ellen tehetünk diétával, böjtöléssel és testmozgással. Ennek a kezdeményezésnek Max Verstappen Forma-1-es világbajnok pilóta és Dwayne Johnson amerikai színész és testépítő is a követője.

  Érdemes az egészséges életmód végett kipróbálni a vegán táplálkozást is, melyről rengeteg online film készült, de talán a leghasznosabb a The Game Changers címet viseli. Megtudható belőle minden hasznos információ, mely ezt a fajta táplálkozást kíséri figyelemmel. A filmben megemlítik, hogy Petőfi híres költőnk is vegán táplálkozást folytatott. Több sportoló is nyilatkozik a növényi étrend előnyéről.

  Nagy örömünkre lehet, hogy már a balatoni nyaralás közben sem kell lemondanunk az egészséges vegán táplálkozásról. Rátaláltunk a tó déli partján Balatonlellén a Favágó étteremre, ahol a finom grillezett húsok mellett a vegánok is megtalálják számításaikat. A helyet a Göd városában is méltán népszerű sportterasz üzemelteti. Nagyszerű kezdeményezés továbbá, hogy a környezetvédelemre való tekintettel csomagolásmentes formában is szállítható az étel. Ez mind nagyon fontos az egészséges táplálkozás megvalósításához és teljes életen át történő megtartásához. Nem is gondolnánk, hogy az egészséges növényi táplálkozásnak milyen fontos szerepe van az egészség megőrzése szempontjából. Legnagyobb hasznát a májunk élvezi a növényi táplálkozásnak, mivel ez olyan mint a máj méregtelenítése .

  Updates

  0

  Super Fitt

  Updates appear here

   3 years ago

   Super Fitt started crowdfunding

   Leave a message of support

   Page last updated on: 9/30/2021 08.25

   Supporters

   0

    What is crowdfunding?

    Crowdfunding is a new type of fundraising where you can raise funds for your own personal cause, even if you're not a registered nonprofit.

    The page owner is responsible for the distribution of funds raised.

    Great people make things happen

    Do you know anyone in need or maybe want to help a local community cause?

    Create you own page and donʼt let that cause go unfunded!

    About Crowdfunding
    About the fundraiser
    Super Fitt

    Super Fitt

    Report this Page