Great Explorers Denmark

Great Explorers's Mongol Rally 2014

Fundraising for Cool Earth
0%
€25
raised of €3,500 target
Donations cannot currently be made to this page
Cool Earth

Verified by JustGiving

RCN 1117978
We back people to protect rainforest and climate crisis

Story

Vi samler ind til CoolEarth, fordi vi mener at de gør en stor indsats for at redde vores klima og miljø. Deres arbejde bliver gjort der hvor det betyder noget, nemlig i regnskoven. Hvad har regnskoven med vores klima at gøre.?

Miljøpåvirkning kender ingen lande grænser, og vi er i den situation at der skal gøres noget for verdens miljø NU! Vi har en unik mulighed for at kunne bruge vores indsats i det forebyggende arbejde. Verdens regnskove er en kritisk del af jordens økosystem og stlrkt truet af udrydning, nu forsøger vi at give noget tilbage.

Vores håb er at vi med deltalgelsen i mongol rally 2014, som fører os 15000 km rundt om jorden at kunne være i stand til at se og sætte fokus på nogen af de steder hvor klimaet har haft en stor betydning for de personer som lever der.

Vi er tre relativt unge mænd, som har valgt at donere de næste 12 måneder til den gode sags tjeneste men især de 6 uger at vores sommerferie i 2014 hvor vi skal deltage i det sagnomspunden "Mongol Rally". Som vil føre os en 1/3 rundt om jorden, tværs over 2 kontinenter fra London til Mongoliet ca. 15000 km hjemmefra. Dette er dog ikke bare en rejse gennem et utal af verdens lande, men en personlig udvikling, som forhåbentlig kan skabe fokus på miljøet og vi samtidig kan få samlet nogle penge ind.

Hjælp os derfor med vende udviklingen, så vi ikke ender med at save den gren over vi selv sidder på.

Doner en lille smule til CoolEarth og hjælp med at beskytte regnskoven og give ligdt aflast for den miljøpåvirkning vores hverdag og live har på kloden.

Se evt. mere på vores hjemmeside, facebook eller se filmen i galleriet nederst på siden

www.vejentilmongoliet.dk/

www.facebook.com/GreatExplorers

www.coolearth.org/adventurists

 

Hilsen Lars, Jonas og Rasmus

About the charity

Cool Earth

Verified by JustGiving

RCN 1117978
We’re Cool Earth. We exist to champion the relationship between people, rainforest and climate. And the best way to do that? Back, support and listen to the people living there and take climate action with Cool Earth.

Donation summary

Total raised
€25.00
Online donations
€25.00
Offline donations
€0.00

* Charities pay a small fee for our service. Find out how much it is and what we do for it.