Your friends are fundraising. Don't miss out, opt in.

172 %
$517.08
raised of $300 target
by 20 supporters
Donate
Jelena RisticFC avatar
Jelena RisticFC

Jelena Djokovic's Birthday

Fundraising for Novak Djokovic Foundation

172 %
$517.08
raised of $300 target
by 20 supporters
Donate
  • Celebrating the birthday of Jelena Djokovic, 17 Jun 2016

Novak Djokovic Foundation

We fund projects for disadvantaged children to help improve their lives.

Charity Registration No. 1147341

Story

Hello,

Jelena is turning 30 this year and it's time for a new birthday project! The theme of this year's project is centred around the concept of the number "3" and that "Many small gifts make a big impact when combined". The idea is to donate to the Novak Djokovic Foundation an amount of money including the number 3. I created a fundraiser on JustGiving website where you can do your donation for Jelena's birthday.

What does 3$ mean to you?

It can mean nothing to you or it can be what helps you to finish the month.

What the 3$ CAN mean for someone else:

A LOT!

Just to give you an example if all the JRFC twitter followers give 3$ we will raise 9435$. That's crazy, right?

We have done so many beautiful projects in the past: a huge birthday letter, a short fundraiser and our own good news. YAY!

This time I really hope this project will have a big impact in children's lives. I planned this project very early to give you all time to organise yourself to do it. I'm gonna bother you a lot on twitter tho (sorry). This new project will ask time but I know it will worth it and that I can count on all of you. Let's make the world a better place together to celebrate Jelena's kindness.

Thank you

Mathilde

Deadline to donate: June 17th 2016

----------------

Zdravo,

Jelena proslavlja 30 rodjendan ove godine i vreme je za novi rođendanski projekat! Tema ovogodišnjeg projekta je centrirana oko koncepta broja "3" i "Mnogo malih poklona kombinovano mogu imati veliki uticaj". Ideja je da se donira Fondaciji Novak Đoković iznos novca koji uključujući broj 3. Vasu donaciju za Jelenin rodjendan mozete da uplatite preko JustGiving sajta.

Sta $3 znace za tebe?

Za tebe moze da znaci nista ili moze da bude bas onoliko koliko ti treba prezivis taj mesec.

Sta $3 mogu da znace za nekog drugog:

MNOGO!

Samo da vam dam jedan primer, kada bi svi JRFC tvitter sledbenici polkonili $3 sakupili bismo $9435. To je ludo, zar ne?

Uradili smo mnogo lepih projekata u proslosti: Velio rodjendansko pismo, Kratkorocno prikupljanje sredstava, kao I Sopstvene lepe vesti. BRAVO! Ovogo puta se zaista nadam da ce ovaj projekat imati veliki utcaj na zivote dece.

Planirala sam ovaj projekat dovoljno rano tako da imate mnogo vremena da se organizujes I da mozete da to uradite. Ja ću vam cesto slati tvits preko Tvitera I verovatno vam dosadjivati (izvinjavam se). Ovaj novi projekat će uzeti vremena, ali znam da će na kraju vredeti i da mogu da računam na sve vas. Hajde da svet bude bolje mesto I da zajedno proslavimo Jelenin dobrotu.

Hvala vam

Translation thanks to @decadentbehavi1

Photos

1

Supporters

20