Marita Coppes

Marita 50

Fundraising for TreeSisters
€1,408
raised of €500 target
by 18 supporters
Celebrating the birthday of Marita Coppes, 14 April 2024
TreeSisters

Verified by JustGiving

RCN 1149961
We work in harmony with trees & communities to help the planet survive and thrive

Story

14 april werd ik 50. Hoe ouder ik word, hoe meer ik ervan doordrongen raak dat ik een goede voorouder wil (leren) zijn. Om die wens kracht bij te zetten heb ik een bos voor mijn verjaardag gevraagd voor Colombia, het land waar ik geboren ben.

Ik heb gekozen voor https://www.treesisters.org/projects/colombia omdat:

- 1000 families actief worden betrokken in het herstellen van het Amazone regenwoud waar ze naast wonen en ook in waarom hun werk belangrijk is voor de toekomstige generaties.

- ze een netwerk van vrouwen ondersteunen die zich ‘sembradoras de vida’, de zaaiers van het leven, noemen. Het zijn veelal vrouwen die getraumatiseerd zijn door het gewapende conflict en met het planten niet alleen hun leefgebied herstellen maar ook zichzelf.

- het project gerund wordt door de locale bevolking, jong én oud, en elk jaar 50.000 bomen worden geplant en ik daar, met jullie, aan bij kan dragen als zaaiers van het leven.

Doen jullie mee?

Mocht je geen creditcard hebben, dan kan het ook direct via

https://www.treesisters.org/give

About the charity

TreeSisters

Verified by JustGiving

RCN 1149961
We are a reforestation and social change charity, ethically expanding green cover through conservation and education. Working with local and indigenous communities and embedding women's empowerment in all our projects, we have planted over 27million trees globally. Join the revolution for nature.

Donation summary

Total raised
€1,408.00
Online donations
€1,408.00
Offline donations
€0.00

* Charities pay a small fee for our service. Find out how much it is and what we do for it.